Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Români arestați într-un hotel, în Italia. Ce ascundeau într-o valiză cu cafea

Doi români au fost arestați în Italia pentru trafic de droguri. Cei doi au fost surprinși într-o cameră de hotel din Torri di Quartesolo, Vicenza, cu o cantitate considerabilă de marijuana.

Poliția Antidrog a organizat o descindere în camera de horel și i-a surprins pe Eugen Cîrstea, alias Viorel Cosma, șomer, cetățean român, de 41 de ani, din Timișoara, și George Buga, român de 48 de ani, cu cazier, domiciliat în Italia. 9 kilograme de marijuana - în valoare de 30.000 de euro - au fost găsite în cameră, relatează vicenzatoday.it.

Drogurile erau învelite în celofan și acoperite cu cafea, stratagemă utilizată de traficanți pentru a acoperi mirosul puternic.

Cîrstea se afla în Torri pentru câteva zile, așteptându-l pe complicele Buga. Potrivit anchetatorilor, Buga tocmai se întorsese din Spania, cu o cantitate de droguri care urma să fie vândută pe piața din Vicenza.

Cei doi au fost arestați.

Citește și
atac toronto
MAE: Nu există informații că s-ar afla români printre victimele atacului din Toronto

Cîrstea va trebui să ispășească și o pedeapsă mai veche, de cinci ani, pentru contrabandă cu țigări. Când a fost arestat, avea un buletin de identitate și un permis de conducere false.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult