Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Româncă înșelată de o italiancă pe internet. Suma plătită pentru o casă care, de fapt, nu există

O româncă de 53 de ani, care locuiește lângă Milano, a fost înșelată de o italiancă de 19 ani cu 1.200 de euro, după ce aceasta din urmă i-a oferit spre închiriere o casă de vacanță de pe litoralul Mării Adriatice, care, de fapt, nu există.

Românca își căuta pe internet o casă de închiriat la mare, în regiunea Emilia-Romagna. Când a văzut un anunț cu o locuință disponibilă, a sunat la ”proprietară”, relatează La Martesana.

După convorbirea telefonică, considerând că a găsit o ofertă foarte avantajoasă, românca a fost de acord să facă plata în avans, prin transfer bancar, pentru închirierea locuinței. Astfel, românca a plătit 1.200 de euro în luna aprilie, dar în vară, când a venit vremea să plece în vacanță, și-a dat seama că acea casă nu există, iar ”proprietara” parcă fusese înghițită de pământ.

Românca și-a dat seama că a fost înșelată și că, probabil, nu va mai vedea niciodată acei bani. Femeia a mers la carabinieri și a depus o reclamație, iar escroaca a fost identificată în scurt timp, însă banii nu au fost recuperați.  

Italianca de 19 ani este cercetată în stare de libertate pentru înșelăciune.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult