Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Româncă înfiată în Italia, ucisă în stil mafiot în Sicilia. Cine sunt de fapt suspecții

O tânără care a fost înfiată din România de o familie de sicilieni a avut parte de o moarte șocantă, în Italia.

Nicoletta Indelicato, 25 de ani, a fost omorâtă, iar corpul ei a fost incendiat, crima șocantă petrecându-se în provincia Trapani. Un bărbat și o femeie au fost arestați în acest caz, amândoi recunoscundu-și fapta, relatează marsalalive.it.

Anchetatorii au fost surprinși să afle că suspecta arestată, o tânără de 29 de ani, este, de asemenea, născută în România și înfiată în Italia.

Nicoletta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie. Seara a ieșit în oraș cu un prieten și nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat poliția și toată comunitatea a început să o caute pe tânără după un apel făcut chiar de primarul localității Marsala.

Cadavrul tinerei a fost descoperit după două zile, pe un câmp din zona rurală a Marsalei. Investigațiile au dus la Margareta Buffa, 29 de ani, fostă prietenă a victimei. Polițiștii au aflat că cele două tinere, care au fost extrem de apropiate ani de zile, erau acum în conflict, iar Margareta ar fi amenințat-o pe Nicoletta.

Margareta Buffa și iubitul ei Carmelo Bonetta, în vârstă de 34 de ani, și-au recunoscut până la urmă faptele și au fost arestați.

Ancheta în acest caz este în plină desfășurare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult