Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românca găsită moartă în Spania. Reacția bizară a iubitului la aflarea rezultatelor anchetei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cel mai negru scenariu s-a adeverit în cazul româncei de 28 de ani, stabilită în Spania. Trupul ei a fost găsit pe un câmp la trei luni după ce iubitul spaniol i-a anunțat dispariția.

Individul de 44 de ani a devenit principalul suspect și a fost arestat. Potrivit cunoscuților, era extrem de gelos și iute la mânie.

Tânăra era mama unei fetițe de numai zece luni, rămasă acum în grija familiei. 

Dana Leonte a dispărut pe 12 iunie din oraşul spaniol Arenas, în regiunea Malaga. Dispariţia a fost semnalata chiar de partenerul ei, Sergio Ruiz, un spaniol care s-a prefăcut extrem de îngrijorat. În cursul anchetei, procurorii au investigat mai multe piste, inclusiv ipoteza că tânăra de 28 de ani să fi plecat de acasă. Asta după ce iubitul ei le-a declarat că Dana ar fi fugit din cauza unei datorii.

Prietenă: "O auzeam mereu vorbind despre viitor, avea atâtea planuri pentru familia ei."

Recent, anchetatorii au descoperit rămașițe umane pe un câmp din apropierea localității Arenas. Rezultatul testelor ADN a confirmat cel mai sumbru scenariu.

Florin, fratele Danei: "Nu pot să vă spun mai multe decât ceea ce știți deja. Că rămăşiţele sunt ale Danei" Reporter: "Au confirmat că rămăşiţele sunt ale Danei?" Florin, fratele Danei: "Au confirmat". Reporter: "Prin ADN?" Florin, fratele Danei: "Da. Sora mea nu mai este printre noi. Și asta e suficient pentru noi, nu credeți?"

În același loc, polițiștii au descoperit şi un telefon mobil care îi aparţine suspectului. La percheziția făcută în casa barbatului, anchetatorii au găsit urme de sange. Și în acest caz analizele au aratat că este vorba de Dana Leonte.

Toate aceste indicii i-au determinat pe anchetatori sa-l puna sub acuzare pe Sergio Ruiz. Cei care i-au cunoscut pe cei doi spun că bărbatul era foarte gelos şi avea un comportament violent.

Primele declarații ale iubitului Danei

 

Potrivit presei spaniole, avocatul lui Sergio Ruiz susține că bărbatului de 44 de ani îi vine foarte greu să creadă că Dana Leonte este moartă și că a declarat că era convins de faptul că "aceasta l-a abandonat și a plecat".

Avocatul a menționat că i-a spus bărbatului că au fost găsite oase și că ADN-ul ar corespunde Danei, deși nu există „nicio confirmare oficială că este așa”, și că partenerul româncei s-a arătat "îndurerat", dar a spus că îi este greu să creadă că românca a pățit ceva.

"Era convins că ea a plecat, că l-a abandonat și nu a crezut niciodată că i s-ar fi putut întâmpla nimic. A spus că îi pare foarte rău pentru ea dacă ar fi așa cum spune poliția, că a murit, și mai ales pentru fiica lui, care a rămas fără mamă", a spus avocatul, citat de bolsamania.com.

Dana Leonte trăia de 15 ani în Spania. Recent, își deschisese un mic restaurant în Arenas.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult