Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Româncă din Spania, închisă 10 ani pentru că a vrut să-și omoare copilul. "Arăta ca o mumie"

O româncă din Spania, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzată că a încercat să-și omoare copilul nou-născut și și-a abandonat ceilalți cinci copii.

 

Femeia a fost condamnată la 10 ani de închisoare de o instanță din Cáceres și va trebui să plătească despăgubiri de un milion de euro pentru copilul cel mai mic, potrivit Hoy.es.

Femeia locuiește de mai mulți ani în Spania, iar din 2008 a intrat în evidența serviciilor sociale din Spania și a beneficiat de un sprijin financiar constant și de locuințe sociale.

În 2017, femeia a rămas însărcinată cu cel de-al șaselea copil, iar la scurt timp, tatăl acestuia a intrat în închisoare.

Femeia a născut acasă, ajutată de către fiului ei, în vârstă de 10 ani. La scurt timp după naștere, o vecină a sunat la spital și femeia a fost internată împreună cu bebelușul, pentru îngrijiri medicale.

Citește și
carabinieri
Fetiță româncă de 3 ani, găsită moartă într-o piscină din Italia. Misterul din jurul cazului

La externare, bebelușul cântărea doar 2,67 kilograme. Acesta a fost neglijat complet, astfel că starea sa de sănătate a început să se degradeze.

"Arăta ca o mumie, cu oasele craniului marcate"

 

În 2018, pe 15 iunie, femeia a fost vizitată de către mama sa, care a transmis că cel mic „arăta ca o mumie, cu oasele craniului marcate, mâinile și buzele negre și ochii înfundați în orbite”.

La insistențele sale, bebelușul a fost dus la medic, fiind în stare critică.

Băiețelul a reușit să supraviețuiască, dar a suferit traume permanente și ireversibile: atrofie cerebrală și o întârziere în dezvoltarea motorie și cognitivă.

După ce femeia a fost pusă sub acuzare, cei cinci copii au ajuns în grija statului spaniol.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult