Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Româncă arestată în Spania după ce a vrut să-i smulgă bărbăția fostului iubit. Nu era prima oară când își abuza partenerul

O româncă a fost arestată în Spania după ce a vrut să-i smulgă testiculele fostului său iubit. Femeia nu se afla la prima agresiune împotriva bărbatului, care avea și două ordine de protecție emise pe numele ei.  

O femeie din România a fost arestată în Gandia (Spania), după ce a încercat să-i smulgă testiculele fostului său iubit, scrie Rotalianul.

Incidentul s-a petrecut pe 21 decembrie în locuința bărbatului, care a sunat urlând de durere la 112 pentru a cere ajutor, fiind transportat de urgență la Spitalul Francesc de Borja din Gandia.

Bărbatul a povestit polițiștilor că fosta sa iubită l-a lovit și l-a agresat cu brutalitate, înfingându-și la un moment dat unghiile în organele lui genitale și încercând să-i smulgă testiculele.

Bărbatul avea deja două ordine de restricție împotriva româncei

Omul a mai spus fosta sa parteneră devine extrem de agresivă după ce bea alcool sau se droghează. Agresiunea a avut loc în ciuda celor două ordine de restricție existente împotriva româncei, emise ca urmare a plângerilor anterioare depuse de bărbat.

Citește și
Jean-Paul Boetius
Fotbalistul Jean-Paul Boetius, fost campion al Elveției, are cancer la testicule

Românca a fost arestată pentru tentativă de mutilare, iar bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, inclusiv suturarea unei răni la scrot cu opt puncte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult