Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român prins în Spania cu 2 oameni legaţi în maşină. A vrut să-i ucidă pe poliţişti

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene desprinse parcă dintr-un film de acțiune, în care un român este protagonist, s-au derulat în Spania.

În mașina condusă de tânărul de 21 de ani polițiștii au descoperit o femeie cu mâinile legate pe scaunul din faţă şi un bărbat închis în portbagaj. Individul răpise victimele din Getafe şi a fost prins la 60 de kilometri distanţă, fiind oprit pentru un control de rutină. Ceea ce a urmat i-a surprins pe oamenii legii.

Era trecut de miezul nopţii când tânărul, aflat la volanul maşinii, a dat peste un filtru al Gărzii Civile Rutiere, în apropiere de Toldeo. De aici au început surprizele.

"A stins farurile şi i-a atacat pe colegii mei. Am înţeles că a încercat să-i calce sau să lovească maşinile poliţiei. Fără să reuşească, din fericire”, spune o poliţistă.

Apoi a ieşit de pe carosabil şi a condus pe câmp, cu poliţiştii după el, până când autoturismul s-a împotmolit. În acel moment a coborât şi a început să alerge. S-a refugiat într-o benzinărie din zonă. Ulterior, poliţiştii l-au localizat şi l-au reţinut.

 

Românul avea 2 persoane legate în maşină

 

Povestea a luat o cu totul altă întorsătură - demnă de filmele de acţiune - când poliţiştii au cercetat maşina abandonată.

"În vehicul a fost găsită o femeie cu mâinile legate, pe scaunul din dreapta, iar în portbagaj un bărbat. Amândoi au declarat că au fost răpiţi de acest individ, un bărbat de 21 de ani de naţionalitate română care locuieşte la Getafe”, spune o reprezentantă a Gărzii Civile.

Autoturismul aparţine, se pare, bărbatului din portbagaj. Victimele au povestit că românul i-a răpit la Getafe, după ce i-a ameninţat cu arma şi i-a lovit în repetate în rânduri. Motivele sale nu sunt deocamdată cunoscute.

 

Victimele românului din Spania nu se cunoşteau între Spania

 

"Nu se cunoşteau. Nu avem indicii că ar exista vreo relaţie între ei”, afirmă poliţiştii.

Romanul este vizat acum de mai multe acuzaţii - răpire, furt cu violentă, nesupunere gravă fată de poliţişti. În momentul în care a fost arestat, individul era înarmat, iar în maşina victimelor s-a găsit şi o armă de jucărie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult