Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român mort într-un accident în Germania. Mesajul premonitoriu scris pe Facebook înainte de deces

Un tânăr de 26 de ani, din Pitești, care urma să devină tată peste 3 luni, a murit miercuri, 14 martie, într-un accident cumplit, în Germania. 

Casian Neculae era șofer profesionist și făcea curse internaționale, relatează ziaruldearges.ro.

Tânărul lucra pe un camion frigorific, iar miercuri, în jurul orei 15.00, în timp ce se deplasa pe autostrada A8 din Germania, în zona orașului Stuttgart, din cauza oboselii, a intrat în plin într-un TIR parcat pe banda de urgență.

Impactul a fost atât de puternic încât cabina mașinii lui Casian a fost strivită în totalitate, iar el a murit pe loc.

Potrivit colegilor săi, Casian plecase în străinătate pentru a putea oferi o viață mai bună familiei sale, mai ales că peste numai trei luni urma să devină tată.

Citește și
accident Vaslui
Accident grav comis de un şofer beat, în Vaslui. Un om a murit, 4 sunt răniţi

Apropiații sunt în stare de șoc, așa cum rezultă din zecile de mesaje postate pe Facebook.

Cutremurător este că, în ultima sa postare pe Facebook, care este o declarație de dragoste pentru partenera lui, Casian amintea de moarte:

“Iubirea? Ce-i iubirea? se gândea el. Iubirea stă în calea morţii. Iubirea este viaţa. Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc. Tot ce există, există pentru că iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu şi, când mori, înseamnă că tu, o particică din iubire, te întorci la izvorul veşnic al tuturor lucrurilor frumoase!”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult