Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român arestat în Germania pentru tentativă de omor. Ipostaza în care a fost prins într-o toaletă publică

Un român de 34 de ani a fost arestat la Freiburg, în Germania, pentru tentativă de omor, după un gest de neînțeles făcut în toaleta unui parc public, victimă fiind î tânără de 19 ani.

Duminică, la orele prânzului, mai multe persoane care se aflau în parc au fost alarmate de urletele disperate ale unei femeie care se auzeau din toaletă. Când au intrat, l-au surprins pe bărbatul român strângând-o de gât pe tânăra de 19 ani, relatează freiburg-nachrichten.de.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au ridicat pe bărbatul care fusese imobilizat de oamenii aflați în parc. A doua zi, agresorul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Pentru anchetatori, motivul gestului rămâne un mister. Inițial, au suspectat că românul intenționa să o agreseze sexual pe fată, însă din declarațiile acesteia nu a rezultat acest lucru. De asemenea, cei doi nu se cunoșteau.

Tânăra este internată în spital pentru supraveghere, însă este în afara oricărui pericol. Investigatorii germani au informat că bărbatul lucra pe un șantier din localitate.

Citește și
masina de politie in italia
Cadavrul unui român, găsit într-o fermă din Italia. "Avea peste 30 de înţepături"

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult