Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Roger E Mosley a murit după un accident rutier. Actorul era cunoscut pentru rolul din Magnum PI - GALERIE FOTO

Roger E Mosley a murit la vârsta de 83 de ani, după ce a fost grav rănit într-un accident rutier. Actorul era cunoscut în special pentru rolul său din serialul de succes Magnum PI din anii `80.  

Actorul Roger E Mosley este cunoscut în special pentru rolul pilotului de elicopter TC Calvin - prieten cu Magnum PI, jucat de Tom Selleck. Dar de-a lungul carierei a mai jucat alături de John Wayne, James Earl Jones și Burt Reynolds. Un rol special a fost cel al boxerul Sonny Liston în filmul biografic Mohammed Ali The Greatest în 1977.

Fiica actorului, Ch-a a confirmat pentru The Hollywood Reporter, că tatăl său a decedat, duminică, la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Ea a spus că a fost înconjurat de familie și a murit „în pace”.

Roger E Mosley a apărut în 158 din cele 162 de episoade ale serialului Magnum PI, în perioada 1980-1988

Născut pe 18 decembrie 1938, Roger Earl Mosley a fost crescut de mama sa în Los Angeles. A făcut lupte în timpul liceului și ulterior a început să studieze actoria. În 1971 a obținut primul său rol în serialul CBS Cannon.

De-a lungul carierei a jucat alături de John Wayne în McQ în 1974, James Earl Jones în The River Niger în 1976 și cu Burt Reynolds în Semi-Tough în 1977.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult