Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Robert F. Kennedy recunoaște că a dus un urs mort în Central Park din New York. De ce a făcut asta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Robert F. Kennedy, candidat independent la alegerile prezidențiale din Statele Unite, a recunoscut că a aruncat cadavrul unui pui de urs în faimosul Central Park din New York. S-a întâmplat în 2014.  

La acea vreme, descoperirea a stârnit uimire și indignare printre oameni și a creat un mister pentru polițiști.

Robert F. Kennedy, nepotul fostului președinte John F. Kennedy, a povestit că a găsit ursul ucis pe o șosea și a hotărât să-l ia acasă. Planurile i s-au schimbat și, la îndemânul unor prieteni, s-a gândit să ducă ursul mort în parc, unde, în ultimele săptămâni, avuseseră loc numeroase incidente cu bicicliști.

Kennedy i-a făcut această confesiune actriței de comedie Roseanne Barr. Spune că a decis să recunoască întrucât a fost sunat recent de un jurnalist, care i-a cerut lămuriri cu privire la povestea veche de un deceniu.

”Tuturor ni s-a părut o idee grozavă”

Pe fondul schimbării de candidat în tabăra democrată, Robert F. Kenney a început să piardă susținerea alegătorilor și donatorilor. Circulă informații că ar urma să renunțe la candidatură.

Citește și
RFK Jr.
NYT: Candidatul independent la președinția SUA RFK Jr. spune că un vierme „i-a intrat în creier și i-a mâncat o parte din el”

Robert F. Kennedy, candidat la alegerile prezidențiale: „Aveam o bicicletă veche în portbagaj, pe care urma să o arunc. Așa că m-am gândit: hai să ducem ursul în Central Park și să facem să pară că a fost lovit de o bicicletă. Tuturor ni s-a părut o idee grozavă. Așa că am făcut întocmai. Ne-am găsit că cel care va găsi ursul se va amuza. A doua zi, povestea era peste tot la televizor, pe prima pagină a ziarelor”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult