Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Revoltă într-o închisoare din Venezuela. Zeci de deținuți au fost uciși. VIDEO

Cel puţin 23 de deţinuţi au fost ucişi în urma unei revolte într-un centru de detenţie al poliţiei din vestul Venezuelei.

Revolta a avut loc în localitatea Acarigua, din provincia Portuguesa, potrivit ONG-ului Observatorul închisorilor din Venezuela, care militează pentru apărarea drepturilor deţinuţilor.

Paisprezece oficiali din administraţia închisorii au fost răniţi în acest incident violent din centrul de detenţie al poliţiei, potrivit cotidianului El Nacional, informează Agerpres.

A avut loc un schimb de focuri şi au explodat grenade, a postat pe Twitter jurnalistul Daniel Colina.

Într-o înregistrare video postată pe social media poate fi văzut un deţinut mascat, înarmat, alături de două femei vizitatoare la centrul de detenţie. Bărbatul spune că este "gata să moară", în timp ce una dintre femei face apel la "dialog".

Citește și
Bărbat înjunghiat în inimă, pe stradă, la Galați
Crimă filmată în Galați. Tatăl a 2 copii a fost zdrobit cu bâtele şi înjunghiat în inimă

Victimele rănite ar fi fost transportate la un spital local, unde a fost remarcată o prezenţă consistentă a forţelor de securitate, relatează canalul NTN24.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult