Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Revoltă din cauza "ambulanţei negre" într-un oraş din Turcia. Poliţia a cerut întăriri

Localnicii din oraşul turc Incirliova au declanşat o adevărată răscoală din cauza unei maşini despre care au crezut că le fură copiii.

Potrivit Hurriyet, totul a pornit de la un băiat de 12 ani din oraşul İncirliova (în estul Turciei). Copilul s-a speriat când şoferul unui microbuz cu numere de Franţa i-a cerut indicaţii, fiindcă nu găsea o adresă. Băiatul a fugit acasă şi le-a spus părinţilor că şoferul a încercat să îl răpească, iar vestea s-a răspândit rapid în cartier.

Crezând că hoţii de copii ar fi în arestul autorităţilor, localnicii s-au adunat şi au maers la secţia de poliţie. Agenţii au încercat să le explice că nu există nicio „ambulanţă neagră” şi că nici măcar nu au pe nimeni în arest, dar oamenii furioşi s-au revoltat şi au început să devasteze secţia de poliţie şi maşinile poliţiei.

Autorităţile au cerut întăriri, dar revolta a fost oprită abia când şeful poliţiei din regiunea Aydin a venit la locul incidentului şi le-a cerut oamenilor să se ducă acasă, fiindcă nu există niciun hoţ de copii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult