Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regina Elisabeta a II-a a anulat Crăciunul la Sandringham, de teama variantei Omicron a coronavirusului

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anulat tradiţionala petrecere a Crăciunului la Sandringham, din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19 provocate de varianta Omicron,  a anunţat Palatul Buckingham, potrivit News.ro.

În urmă cu câteva zile au apărut informaţii că monarhul a decis să nu călătorească anul acesta în Norfolk. Palatul Buckingham a confirmat informația luni seară. Consilierii au descris decizia ei drept una personală care reflectă „o abordare precaută”, scrie BBC.

Regina va sta la Windsor, unde i se vor alătura membrii familiei regale.

Este al doilea an când, din cauza pandemiei, regina e nevoită să îşi anuleze călătoria la Sandringham.

În urmă cu o săptămână a fost anunţat că nu va participa la prânzul cu familia de dinaintea Crăciunului. Şi această decizie a fost luată tot din cauza Covid-19.

Citește și
regina
FOTO Cum arată Regina Elisabeta după ultimele probleme medicale. Detaliile din imagini care îi îngrijorează pe britanici

Nu este cunoscut încă cine din familia sa o va vizita la Windsor de Crăciun, însă un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a spus că vor fi urmate „toate regulile adecvate”.

A fost precizat că Downing Street, sediul prim-ministrului, a fost informat de acest lucru, dar nu a fost implicat în decizie.

Toamna aceasta, regina a fost nevoită să se retragă dintr-o serie de evenimente publice, inclusiv COP26 de la Glasgow, din cauza unor îngrijorări privind starea ei de sănătate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult