Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regele Charles al III-lea, mesaj pentru români înainte de încoronare, prin intermediul Știrilor PRO TV: Nu voi uita niciodată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Regele Charles al III-lea a transmis, în exclusivitate pentru Știrile PRO TV, un mesaj pentru români înainte de încoronare.  

Încoronarea Regelui Charles al III-lea va putea fi urmărită LIVE pe www.stirileprotv.ro, sâmbătă, 6 mai 2023, precum și pe PRO TV NEWS. De asemenea, la PRO TV vor fi difuzate ediții speciale, dedicate acestui eveniment.

Regele Charles al III-lea a vorbit în exclusivitate cu Cosmin Stan, corespondentul Știrile PRO TV la Londra.

Întrebat dacă are un mesaj pentru România, Majestatea Sa s-a arătat extrem de bucuros atunci când a auzit de țara noastră.

„Aaa, România!”, a exclamat Majestatea Sa, regele Charles al III-lea.

Citește și
regele charles
Un penis uriaș a apărut pe gazonul de la locul petrecerii de încoronare a regelui Charles al III-lea | GALERIE FOTO

„Gânduri foarte speciale! Cred că sunt 25 de ani de când am fost prima oară...Nu voi uita niciodată”, a spus regele Charles pentru Știrile PRO TV.

Cosmin Stan, corespondentul Știrile PRO TV: Trăim istoria! Trebuie să recunosc că mă simt norocos că sunt aici, la Londra, și că am stat chiar la un metru de Majestatea Sa și că mi-a răspuns la întrebare. Nu puteam să ratez un asemenea moment! 

Urmăriți în format LIVE TEXT încoronarea Regelui Charles al III-lea. Evenimentul va putea fi urmărit LIVE în România, sâmbătă, 6 mai, pe PRO TV și pe VOYO.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult