Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul rege al Malaeziei, divorț sever de rusoaica mai tânără. Ce s-a aflat despre copilul ei

Răsturnare de situație în cazul mariajului care a făcut ocolul presei acum un an.  Sultanul Mohammed, fostul rege al Malaeziei, a divorțat în cel mai sever mod de o fostă Miss Moscova, Rihanna Oksana Voevodina.

Vedeți mai multe imagini în galeria foto a acestui articol!

Potrivit presei divorțul a fost pronunțat oficial pe 1 iulie 2019 după ce documentele au fost depuse la un tribunal din Singapore pe 22 iunie. Mohammed ar fi apelat la divorțul irevocabil, cel mai sever, din tradiția musulmană, scrie presa rusă. 

Copilul născut are doar cetățenie rusă - susține avocatul Oksanei

Oksana, cu 24 de ani mai mică decât fostul ei soț, se află în prezent în Rusia și locuiește împreună cu părinții. Pe 21 mai 2019 a devenit mama unui copil care are doar cetățenie rusă. Potrivit avocatului ei, Oksana s-a măritat cu Mohammed din dragoste și pasiune. Acesta a mai explicat pentru site-ul  life.ru că băiatul care seamănă cu fostul rege al Malaeziei a fost născut în Rusia, dar că are dreptul și la cetățenia malaeziană. Potrivit bărbatului, copilul a fost născut în timp ce cei doi erau încă căsătoriți și nu înțelege de unde vin zvonurile divorțului.   

Regele a abdicat după apariția unor înregistrări compromițătoare cu Oksana  

Oksana Voevodina s-a căsătorit în Moscova în 2018, într-o ceremonie opulentă, după ce s-a convertit la islam cu câteva luni mai devreme, luând numele de Rihanna. Imaginile de la nunta celor doi au făcut atunci ocolul presei internaționale.

Citește și
rege malaezia, miss moscova, rusia, Oksana Voevodina
Miss Moscova s-a măritat cu Regele Malaeziei după ce s-a convertit la islam. Diferența de vârstă

Oksana este fiica unui doctor iar în 2015 a câștigat titlul de Miss Moscova. A lucrat ca fotomodel în China și Thailanda.

Regele a abdicat la scurt timp după căsătoria cu fostă regină a frumuseții din Rusia, fiind primul rege care abdică în această țară. Atunci s-a speculat că a luat decizia în urma unor controverse legate de apariția în trecut a Oksanei la un reality show din Rusia în timp ce făcea sex într-o piscină. 

Situația este extrem de bizară, având în vedere că tânăra a postat zilele trecute mai multe fotografii și un mesaj în care a povestit cum l-a cucerit pe Muhammad, cât de fericită este alături de el și că speră ca fiul ei să devină rege într-o bună zi, ceea ce a inflamat spiritele în Casa Regală a Malaeziei. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult