Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Shannen Doherty la aflarea veștii că Luke Perry a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Actrița Shannen Doherty, interpreta Brendei în serialul Beverly Hills 90210, iubita personajului jucat de Luke Perry, a mărturisit că este devastată de moartea actorului.

Actorul Luke Perry, un star al serialului Beverly Hills 90210, a murit la 52 de ani, după ce în urmă cu mai puțin de o săptămână suferise un masiv accident vascular cerebral.

”Sunt în stare de șoc. Devastată că l-am pierdut pe prietenul meu. Am atâtea amintiri cu Luke, care mă fac să zâmbesc încât îmi vor rămâne pentru totdeauna întipărite în minte și suflet”, le-a spus Shannen Doherty celor de la revista People.

Deși cei doi au jucat rolul de iubiți pe micul ecran, după încheierea serialului s-au îndepărtat unul de altul. S-au reapropiat în 2015 când Doherty a dezvăluit public că a fost diagnosticată cu cancer la sân. În 2017, Shannen a anunțat că boala a intrat în remisie. Actorul Luke Perry, starul din serialul Beverly Hills 90210, a murit la 52 de ani, după ce în urmă cu mai puțin de o săptămână suferise un accident vascular cerebral.

Luke Perry, adolescentul rebel, "băiatul rău" - așa cum era cunoscut în serialul cult - Beverly Hills 90210 - se transformase în "tată protector" în ultimul rol pe care l-a jucat. Până în anul 2000, un deceniu întreg, a jucat rolul lui Dylan McKay din serialul Beverly Hills 90210. Imaginea de băiat "rău", care zdrobeşte inimi, rebelul după care suspinau adolescentele, i-a adus şi rolul Pike, din "Buffy, Spaima vampirilor".

După încheierea serialul Beverly Hills, Luke Perry a căutat să lase în urma imaginea adolescentului rebel şi răsfăţat, care îl consacrase. Astfel, l-a întruchipat pe reverendul Jeremiah Cloutier, din "Oz".

Şi, din "băiatul rău" s-a transformat în tatăl protector, rolul pe care l-a avut din 2017 în "Riverdale", un serial pentru adolescenţi.

Tocmai filma, la Los Angeles, scene din "Riverdale", când, miercurea trecută, a suferit accidentul vascular care avea să-i fie fatal. Potrivit presei americane, producţia serialului a fost oprită când s-a aflat tragică veste.

Potrivit publicistului său, Luke Perry s-a stins în California, înconjurat de familie și prieteni. I-au fost alături copiii, logodnica, fosta soție, mama și tatăl vitreg, dar și frații. Reţelele de socializare au fost inundate de mesaje de condoleanţe.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult