Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Ronaldo după ce Lewandowski a fost ales cel mai bun jucător al lui 2020

Nu a fost o surpriză pentru nimeni că Robert Lewandowski a fost ales cel mai bun jucător al lui 2020, dar cu toate acestea unele reacții la aflarea deciziei au fost motiv de discuții pe rețele sociale. Cristiano Ronaldo a ținut din nou prim-planul.

În momentul în care Lewandowski a fost anunțat drept câștigător, reacția lui Cristiano Ronaldo a devenit virală.

Atacantul lusitan nu pare foarte încântat, iar glumele pe seama atitudinii sale au inundat forumurile destinate microbiștilor.

Argentinianul Lionel Messi l-a votat pe Neymar pentru premiul FIFA The Best, pe care l-a câştigat joi seară Robert Lewandowski, informează sport.es.

Pe locul doi în opţiunile lui Messi a fost colegul lui Neymar de la PSG, Kylian Mbappe, iar pe trei a fost Lewandowski. Messi a participat la vot în calitate de căpitan al naţionalei Argentinei.

Lionel Messi a ocupat locul trei în ierarhia celor mai buni jucători, cu 35 de puncte. Lewandowski a obţinut 52 de puncte, iar pe locul doi s-a clasat Cristiano Ronaldo – 38 de puncte. Câştigătorul a fost desemnat în urma voturilor selecţionerilor, căpitanilor echipelor naţionale, presei şi fanilor.

Citește și
Coronavirus România, bilanț 18 decembrie.
Coronavirus România, bilanț 18 decembrie. 5.340 cazuri noi și 188 de decese în ultimele 24 de ore

Ierarhia finală este aceeaşi cu cea votată de Răzvan Marin şi de selecţionerul Mirel Rădoi: Lewandowski, Ronaldo, Messi.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult