Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Kim Jong Un când a văzut că o lucrare începută de 17 ani nu a fost încă terminată

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a lansat o serie neobișnuită de critici la adresa oficialilor săi privind întârzierile în finalizarea proiectelor economice.

Liderul țării lăuda, de obicei, oficialii în timpul vizitelor din fabrici. Dar, de data aceasta, mass-media de stat au relatat că liderul nord-coreean a rămas ”fără cuvinte” atunci când a vizitat o centrală electrică care era gata în proporție de 70% și a fost ”înspăimântat” de căzile ”mai murdare decât rezervoarele de pește”.

Phenianul a impus progresul economic ca obiectiv secundar, după dezvoltarea armelor nucleare, scrie BBC.

În ultimele tururi de inspecție, Kim Jong Un a fost dus la 4 locații din provincia nordică Hamgyong, învecinată cu China.

La centrala din Orangchon, s-a plâns că numai 70% din instalație a fost finalizată, la 17 ani de la începerea construcției.

Citește și
Mike Pompeo - getty
Pompeo va vizita Coreea de Nord pentru a discuta despre denuclearizare

La un hotel din orașul Yombunjin, el a menționat că în șase ani din proiectul de construcție, tencuiala nu a fost încă finalizată.

Vizitând stațiunea de vacanță Onfho, el a subliniat că toate căzile de baie erau "murdare, întunecate și nesănătoase", a informat agenția de știri de stat KCNA.

După ce a vizitat o fabrică de genți, el a spus că comisia de partid din provincie "a lucrat într-o manieră superficială".

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult