Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Joe Biden după ce Trump a fost găsit vinovat: ”Infractor condamnat”. Ce urmează: ”Există o singură modalitate”

Joe Biden a declarat la câteva momente după ce Donald Trump a fost găsit vinovat și condamnat că singura modalitate de a-l ține departe pe acesta de Casa Albă este votul.

Preşedintele Joe Biden a declarat joi, la câteva momente după ce Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare din procesul banilor tăinuiţi de la New York, că singura modalitate de a-l ţine departe de Biroul Oval pe rivalul său republican este votul, relatează CNN.

"Există o singură modalitate de a-l ţine pe Donald Trump departe de Biroul Oval: La urnele de vot", a scris Biden pe X, dând un link către o pagină de strângere de fonduri. Campania lui Biden a afirmat într-o declaraţie că verdictul a arătat că "nimeni nu este mai presus de lege".

"Donald Trump a crezut întotdeauna, în mod eronat, că nu va suporta niciodată consecinţele pentru că a încălcat legea în folosul său personal. Dar verdictul de astăzi nu schimbă faptul că poporul american se confruntă cu o realitate simplă. Există în continuare o singură cale de a-l ţine pe Donald Trump departe de Biroul Oval: la urnele de vot. Infractor condamnat sau nu, Trump va fi candidatul republican la preşedinţie", a reamintit Michael Tyler, directorul de comunicare al campaniei Biden 2024.

Echipa Biden: Trump ”duce o campanie de răzbunare și revanșă”

"Ameninţarea pe care Trump o reprezintă pentru democraţia noastră nu a fost niciodată mai mare. El duce o campanie din ce în ce mai dezechilibrată de răzbunare şi revanşă, promiţând că va fi un dictator "din prima zi" şi cerând ca Constituţia noastră să fie "reziliată" pentru ca el să poată câştiga din nou şi pentru a păstra puterea", a adăugat Tyler. "Un al doilea mandat al lui Trump înseamnă haos, smulgând libertăţile americanilor şi promovând violenţa politică - iar poporul american îl va respinge în noiembrie", a avertizat democratul.

Citește și
Joe Biden, atac la Donald Trump după ce fostul președinte a afișat un „Reich unificat”. Ăsta e limbajul lui Hitler”
Joe Biden, atac la Donald Trump după ce fostul președinte a afișat un „Reich unificat”. „Ăsta e limbajul lui Hitler”

Ian Sams, purtător de cuvânt al biroului de consiliere al Casei Albe, a declarat: "Respectăm statul de drept şi nu avem niciun comentariu suplimentar".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult