Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția bărbatului care și-a ucis soția însărcinată și fiicele. Riscă pedeapsa cu moartea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un adevărat film de groază a ieşit la iveală în Colorado. Un tată, în vârstă de 33 de ani, a fost pus sub acuzare pentru că și-a ucis soția însărcinată și pe cele două fiice ale lor.

Va fi judecat pentru 9 capete de acuzare, dintre care 3 pentru omor deosebit de grav. După cum arată documentele din instanță, bărbatul a pretins că soția și-ar fi omorât, de fapt, ficele, de 3, respectiv 4 ani, când el i-ar fi spus că vrea să divorțeze. Apoi, după cum le-a declarat polițiștilor, el și-ar fi ucis nevasta, într-un acces de furie. Dovezile arată însă altceva.

Impasibil, Chris Watts, în vârstă de 33 de ani, a răspuns "da, domnule", când judecătorul l-a întrebat dacă înțelege acuzațiile de omor și celelelate capete de acuzare formulate împotriva lui, precum şi pedepsele pe care le-ar putea primi pentru fiecare acuzație, inclusiv pedeapsa cu moartea.

Chris Watts - care ar fi urmat să devină tată pentru a treia oară - a fost acuzat de uciderea soției lui însărcinate Shanon, de 34 de ani, a fiicelor pe care le aveau împreună - Bella, de 4 ani, și Celeste, de 3 ani, precum și că şi-a omorât copilului nenăscut.

Tatăl lui Shanon a izbucnit în plâns când judecătorul citea acuzaţiile. Iar fratele lui Shanon a încercat, pe cât posibil, să-l consoleze.

Chris Watts a fost arestat săptămâna trecută, miercuri - chiar în ziua în care a fost concediat. Iar corpurile neînsufleţite ale victimelor au fost găsite în ziua următoare, aproape de fostul loc de muncă al acuzatului, la o companie petrolieră.

Potrivit documentelor prezentate în instanţă, trupul soţiei era într-o groapă, lângă un rezervor pentru produse petroliere. Iar în rezervor se aflau trupurile fetițelor.

Investigatorii au descoperit că soţul acuzat de omor avea o legătură amoroasă cu o colegă, deşi a negat asta când poliţia l-a luat la întrebări.

O prietenă a lui Shannon a spus că a adus-o acasă cu maşina în noaptea de luni spre marţi, săptămâna trecută, după o călătorie în interes de serviciu. De atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Într-un interviu dat înainte să iasă totul la iveală, Chris Watts a fost întrebat dacă a avut vreo ceartă mai serioasă cu nevasta. Mai ales că în ultimii ani au avut probleme financiare.

Chris Watts: "Am avut o conversație emoțională. Am rămas la nivelul acesta. Îi vreau înapoi. Vreau familia mea înapoi..."

La o zi după acest interviu, a fost arestat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult