Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția Ambasada Rusiei în României după moartea lui Alexei Navalnîi. ”S-a autodemascat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acuzațiile lansate de Occident împotriva Rusiei cu privire la moartea lui Alexei Navalnîi îi fac pe liderii NATO să se ”autodemaște”, a transmis vineri Ambasada Rusiei în România.  

Ambasada Rusiei la București a transmis vineri o reacție laconică după anunțul morții în închisoare a lui Alexei Navalnîi, principalul opozant al lui Vladimir Putin.

Reprezentanta diplomatică de la București preia doar scurta declarație a ministerului rus de Externe, în care decesul lui Navalnîi a devenit doar un pretext pentru a acuza din nou Occidentul.,

”Reacția instantanee a liderilor NATO la vestea dispariției lui Alexei Navalnîi sub forma unor acuzații directe împotriva Rusiei este auto-demascantă.

Nu există date disponibile privind examenele medico-legale, dar Occidentul și-a făcut și și-a exprimat deja ”, este mesajul transmis de diplomația rusă, via Ambasada Rusiei la București.

Citește și
alexei navalnii, alexei navalny
Cum a murit Alexei Navalnîi, conform autorităților ruse. Opozantul era încarcerat în regiunea arctică
A fost închis după ce a supraviețuit unui tentative de asasinat

Alexei Navalnîi a murit vineri la doar 47 de ani în închisoarea din Siberia unde era încarcerat în condiții groaznice. Cel mai important opozant al lui dictatorului Putin ispășea o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru ”extremism”.

Navalnîi a fost închis imediat după ce a decis în 2021 să se întoarcă în Rusia.

Anterior, politicianul rus a fost salvat de la moarte în urma unor eforturi uriașe depuse de medicii din Germania, după ce a fost otrăvit cu un agent neurotoxic de către agenții serviciilor secrete rusești.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult