Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Razie la o închisoare de maximă securitate. Ce au găsit gardienii în celula unui interlop periculos

Patrick Curtis, membru al unei grupări de crimă organizată, Kinahan, a fost prins cu patru telefoane mobile în timpul unei razii în închisoarea de maximă securitate Portlaoise din County Laois, Irlanda.  

El este unul dintre numeroșii infractori periculoși la care au fost găsite telefoane în timpul raziilor, relatează Sunday World, potrivit Daily Star.

Bărbatul ispășește o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru complot în cazul unei crime a unui membru dintr-o bandă rivală.

Banda are sediul în Irlanda, dar are legături și în Marea Britanie, Spania și Emiratele Arabe Unite. Gruparea a fost înființată în anii 1990 și se crede că averea cartelului s-ar putea apropia de 900 de milioane de lire sterline.

Conflictul dintre organizația criminală Kinahan și Hutch Gang a început în 2015 și a dus la zeci de decese.

Citește și
rapire
Interlopul Box și o fostă cântăreață, suspecți într-un dosar de răpire și sechestrare. Infracțiunea a avut loc acum trei ani

Gangsterul din Sligo, Barry Young - care execută o pedeapsă de 11 ani în aceeași închisoare ca și Curtis - a fost, de asemenea, găsit cu un telefon în timpul percheziției din închisoare. El a fost încarcerat după ce a pledat vinovat pentru conducerea unei organizații criminale.

Sunday World a relatat că a fost arestat ca urmare a celor până la 16.000 de mesaje telefonice trimise în timp ce își conducea operațiunile de droguri irlandeze din Spania.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult