Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație în cazul unui bărbat declarat mort. Cenușa și certificatul de deces au fost trimise familiei

Un bărbat a șocat pe toată lumea după ce a reapărut în mod misterios la un centru de ajutor, după ce familiei sale i-au fost trimise certificatul de deces și o urnă cu cenușă.    

Tyler Chase, în vârstă de 23 de ani, din Oregon, SUA, fusese declarat mort în urma unei supradoze, după ce a petrecut o perioadă de timp luptându-se cu abuzul de substanțe în timp ce trăia pe străzi, înainte de a fi mutat într-un centru de recuperare.

Dar, într-o răsturnare de situație aproape incredibilă, tânărul de 23 de ani s-a prezentat în octombrie pentru a-și ridica ajutoarele alimentare. Atunci a aflat că acestea erau inactive deoarece fusese declarat „mort”.

Confuz, s-a dus la Departamentul de Servicii Umane pentru a căuta un fel de explicație. Angajații, care erau la fel de confuzi ca și el, au cerut să îi vadă actele de identitate.

Chase a declarat pentru KPTV, afiliat Fox: „Putem să vă vedem buletinul? Apoi s-au uitat la fel de confuzi ca și mine și mi-au spus: 'Chiar aici scrie că ești mort'”.

Citește și
Accident SUA
Șofer găsit leșinat de la băutură în mașină, cu un cadavru pe locul din dreapta. Poliția a făcut apoi o descoperire șocantă

S-a dovedit că familiei lui Chase, cu care încă nu putea lua legătura, îi fusese trimisă și o urnă și certificatul oficial de deces.

Pe 19 decembrie, oficialii l-au găsit la centrul de recuperare și au recunoscut că a fost o eroare uriașă. Un bărbat care a furat portofelul lui Chase la centrul de recuperare era de fapt cel care a murit. S-a dovedit că medicii legiști folosiseră o carte de identitate temporară din portofelul lui Chase pentru a identifica persoana decedată, concluzionând astfel că trupul mort trebuie să fie al său.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult