Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație în cazul masacrului din Moscova. Putin, informat că autorii atacului terorist „nu au naționalitate”

Președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon, a reacționat după ce în presa rusă au apărut informații conform cărora autorii masacrului din Moscova ar fi cetățeni tadjici.

Într-o discuție purtată cu Vladimir Putin, acesta a condamnat atacul terorist care a avut loc vineri, 22 martie, scrie publicația The Telegraph, citată de Yahoo News.

„Teroriștii nu au naționalitate, nici patrie și nici religie”, i-a spus Emomali Rahmon lui Vladimir Putin într-un apel telefonic, potrivit biroului președintelui Tadjikistanului.

Afirmația lui Emomali Rahmon a fost făcută după ce Ministerul de Externe al Tadjikistanului a anunțat că informațiile conform cărora cetățeni ai țării au fost implicați în masacrul din Moscova sunt „false”.

Kremlinul a anunțat că Vladimir Putin și omologul său din Tadjikistan au convenit să „intensifice” eforturile comune pentru combaterea terorismului.

Citește și
vladimir putin
Vladimir Putin spune cine a comis atacul terorist de la Moscova. Vrea să știe de ce s-a întâmplat un lucru. VIDEO

Atacul terorist din Moscova a fost revendicat de gruparea Stat Islamic (ISIS), care este activă inclusiv în Tadjikistan, o țară din Asia Centrală care împarte granița cu Afganistanul.

La scurt timp după atac, Vladimir Putin a anunțat că 11 persoane au fost arestate în acest caz, inclusiv patru bărbați bănuiți că au comis masacrul. Liderul de la Kremlin a precizat că aceștia plănuiau să fugă în Ucraina.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult