Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație după moartea șefului unui clan din New York. Cine l-ar fi ucis

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă care părea să poarte semnătura mafiei i-a condus pe anchetatori într-o direcţie neaşteptată.

Șeful unui cunoscut clan din New York a fost împuşcat zilele trecute în faţa casei şi toată lumea s-a gândit la o reglare de conturi între mafioţi. S-a dovedit însă că mărul discordiei este o dragoste interzisă.

Francesco Cali, poreclit "Franky boy", era liderul clanului Gambino şi urmaşul unor mafioţi celebri precum Paul Castellano şi John Gotti. Cali era bănuit că este capul unei reţele de trafic de heroină şi medicamente. Aparent însă, nu de aici i s-a tras moartea.

Dermot Shea, poliţia din New York: "Avem înregistrări video din belşug din faţa casei unde s-a întâmplat. Îl avem pe suspect venind, urmează o altercaţie cu vehiculul din faţă. Ne aşteptăm să fie inculpat pentru uciderea lui Francesco Cali."

Se pare că tânărul care l-a ucis nu are legături cu mafia. Citând surse apropiate anchetei, presa scrie că individul de 24 de ani se îndrăgostise de nepoata lui Cali. Liderul mafiot ar fi intervenit să-i despartă, considerând că băiatul, muncitor în construcţii, nu era destul de bun pentru nepoata lui - studentă. Suspectul i-a lovit intenţionat maşina parcată în fața casei, pentru a-l determina să iasă afară, l-a împuscat şi a fugit.

Citește și
Bărbat ucis de mafie și zidit de viu in perete
A plătit mafia siciliană să-i omoare fostul iubit. De ce a fost zidit de viu bărbatul

Deşi ancheta pare să se îndrepte spre o răzbunare din cauza unei relaţii interzise, oficial, poliţiştii nu au exclus nicio pistă. Pentru a complica şi mai mult lucrurile, la tribunal, suspectul şi-a arătat palma pe care scrisese cu pixul sloganul lui Donald Trump din campania electorală.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult