Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Putin și Macron nu și-au dat mâna și au stat la mare distanță unul de altul pentru a respecta măsurile anti-Covid

Vladimir Putin și Emmanuel Macron nu și-au dat mâna și au stat la mare distanță unul de altul în timpul discuțiilor care au avut loc luni la Moscova, pe marginea situației din Ucraina.  

Fotografia oficială făcută publică luni seara de Kremlin îi arată pe cei doi șefi de stat la capetele opuse ale unei mese ovale albe, foarte lungi.

”Discuțiile au început cu respectarea măsurilor anti-Covid. Putin și Macron nu și-au dat mâna când s-au întâlnit. Și-au luat locurile la distanță unul de celălalt - pe părțile opuse ale mesei ovale.

Aceeași variantă pentru discuții a fost aleasă săptămâna trecută, când liderul rus s-a întâlnit cu premierul ungar Viktor Orban”, a scris agenția de presă rusă Tass.

Pe 15 februarie este așteptat la Moscova și cancelarul Germaniei

Potrivit sursei citate, președintele rus și cel al Franței aveau planificat un prânz de lucru, după terminarea discuțiilor tete-a-tete.

Citește și
Vladimir putin si emmanuel macron
Criza din Ucraina: Preşedintele francez speră să „amorseze o detensionare" prin discuţia cu Vladimir Putin

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a subliniat că ”situația este prea dificilă pentru a ne aștepta la o concluzie în timpul unei singure întâlniri”.

Oficialul rus a precizat, de asemenea, că pe 15 februarie este așteptat pentru discuții la Moscov și cancelarul german Olaf Scholz.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult