Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Putin către președintele Moldovei, de Ziua Independenței: ”Stimată Maia Grigorievna, primiți sincere felicitări”

Vladimir Putin i s-a adresat președintei Republicii Moldova cu numele Maia Grigorievna, în mesajul de felicitare transmis cu ocazia aniversării de 30 de ani de la proclamarea independenței.

 

Președintele rus Vladimir Putin i-a transmis Maiei Sandu un mesaj de felicitare cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova, scrie Timpul.

„Stimată Maia Grigorievna, primiți sincerele felicitări cu ocazia aniversării a 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

Popoarele țărilor noastre sunt legate de secole de prietenie și respect reciproc. Sunt convins că prin eforturi comune am putea asigura o dezvoltare constructivă a dialogului bilateral și a cooperării în mai multe domenii. Aceasta corespunde, fără îndoială, intereselor cetățenilor Rusiei și ai Republicii Moldova și a consolidării stabilității și securității regionale. Vă doresc, Maia Grigorievna, multă sănătate și succes, iar conaționalilor dumneavoastră – fericire și bunăstare”, se arată în mesajul expediat de liderul de la Kremlin.

 

Citește și
Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a urcat pe Vârful Moldoveanu: ”Îmi place mișcarea în aer liber, mai ales la munte”
Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a urcat pe Vârful Moldoveanu: ”Îmi place mișcarea în aer liber, mai ales la munte”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult