Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Publicul din SUA și-a ales favoriții pentru „People's Choice”. Meghan Markle a fost recompensată cu un premiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Los Angeles au fost adjudecate așa-numitele premii „People's Choice”, recompensele acordate vedetelor prin votul publicului. Trofeele au ajuns la staruri precum Ryan Reynolds, Shania Twain, Taylor Swift și chiar Meghan Markle.

Soția prințului Harry a fost recompensată pentru podcastul anului.

Ryan Reynolds a plecat acasă cu cel mai important premiu al serii. Actor, producător, scenarist și antreprenor, Reynolds a primit acest premiu din partea publicului american pentru contribuția sa la industria de divertisment din ultimele trei decenii.

Pe scenă i-a urmat Adam Sandler, pe care fanii din Statele Unite l-au desemnat drept cel mai bun actor de comedie din acest an.

Cu cinci trofee Grammy la activ, cântăreața Shania Twain și-a mai trecut un premiu în palmares. Fanii au recompensat-o pentru întreaga carieră, de peste patru decenii.

Citește și
Untold
Trupa „Imagine Dragons” vine pentru prima dată în România, la UNTOLD 2023

Shania Twain, cântăreață: „Oare visez? Cred că da! Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați acordat acest premiu care îmi încununează cariera, spunându-mi că am avut un impact semnificativ. Nu știu dacă acesta este cuvântul potrivit. Eu mi-am dorit mereu să-i inspir pe cei din jur cu muzica mea”.

Lizzo: „Vă rog să o primiți cum se cuvinte pe cea care va primi premiul „People's Champion 2022”, fiica mea, Lizzo”!

Artista de 34 de ani s-a aflat printre laureații galei pentru „contribuțiile sale revoluționare în muzică și televiziune și pentru acțiunile sale prin care militează pentru drepturile omului”.

Printre ceilalți câștigători ai serii s-au numărat Kelly Clarkson, trupa BTS și Taylor Swift. Artista a adunat în total trei trofee, printre care cel pentru artista anului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult