Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proxeneţii români din Milano, obligaţi să plătească taxă de protecţie interlopilor albanezi

Un amplu raid desfăşurat în ultimele ore în Milano a dus la descoperirea unei adevărate ierarhii în lumea interlopă din zonă.

Potrivit Giornale di Como, operaţiunea finalizată miercuri a dus la reţinerea a 25 de persoane, toate cu cetăţenie albaneză, care controlau umea interlopă din suburbiile oraşului Milano şi din Monza. Totul a început însă de la reţea de prostituţie organizată de români la marginea metropolei italiene, în urmă cu câţiva ani.

Compatrioţii noştri au intrat rapid în conflict cu albanezii, care şi ei se ocupau, printre altele cu proxenetismul. Neputând să le facă faţă, românii au trecut în subordinea acestora. Au acceptat să le plătească albanezilor o taxă lunară de protecţie, reprezentând o cotă din câştigurile obţinute din activităţi infracţionale.

Orice întârziere era pedepsită violent, având de suferit atât proxeneţii, cât şi prostituatele, originare din România şi Moldova.

Citește și
Accident, politie
Interlop mort într-un accident de maşină. Era mâna dreaptă a lui "Vader" din Piteşti

Cu banii obţinuţi de la români, dar şi de la alţi interlopi mărunţi din zonă, albanezii cumpărau heroină şi cocaină, pe care le revindeau apoi în Milano. Printre cei prinşi de poliţişti se numără şi Virgil Dincă, care avea rangul de „agent” în organizaţie, potrivit Repubblica, ceea ce nu însemna că trebuie să plătească o taxă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult