Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proprietarul camionului care a explodat pe podul din Crimeea a reacționat: Nu am nimic de-a face cu ceea ce s-a întâmplat

Proprietarul camionului care a explodat, sâmbătă, pe podul Kerch, care leagă peninsula Crimeea de Rusia, a oferit primele reacții despre acest incident.

Samir Iusubov, proprietarul camionului care a explodat pe podul din Crimeea, a declarat că nu a fost implicat în incident, iar mesajul său video a fost publicat de canalul Telegram Baza, scriu rușii de la Gazeta.

"Eu, Iusubov Samir Seimur oglu, născut în 1996, nu am nimic de-a face cu ceea ce s-a întâmplat pe podul din Crimeea", a declarat proprietarul camionului.

Iusubov a confirmat că autovehiculul a fost înregistrat pe numele său, dar unchiul său transporta mărfuri pe acest camion.

Citește și
vladimir putin, kerch
Putin a ordonat de urgență o "comisie guvernamentală", după explozia devastatoare de pe podul Kerch

Rudele lui Iusubov sunt acum căutate, iar el se află în străinătate, mai scrie presa din Rusia.

Canalul Telegram Shot a publicat, de asemenea, un videoclip în care sora proprietarului camionului numește "prostii" și "aberații" informațiile despre posibila implicare a fratelui său în incident.

La 8 octombrie, Comitetul Național Antiterorism a raportat despre explozia unui camion pe podul din Crimeea, în urma căreia două travee de mașini s-au prăbușit parțial, dar arcul peste partea navigabilă a podului nu a fost afectat.

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat crearea unei comisii guvernamentale pentru a determina cauzele urgenței și a elimina consecințele acesteia.

Explozia s-a produs la prima oră a dimineții, pe secțiunea rutieră a podului Kerch, obiectiv strategic de maximă importanță pentru Moscova și principala legătură dintre Crimeea și Rusia.

Deflagrația extrem de puternică a aprins șapte vagoane-cisternă pline cu combustibil ale unui tren care se îndrepta spre Crimeea, pe artera feroviară a podului. Cel puțin trei oameni și-au pierdut viața.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult