Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Propaganda din Rusia a amenințat cu un atac nuclear asupra țării care îl arestează pe Putin

Margarita Simonyan, redactorul-șef al Russia Today și propagandistă rusă de top, a amenințat că Moscova ar putea lovi cu arme nucleare țara care îl arestează pe Vladimir Putin, scrie publicația ucraineană Obozrevatel.

Pe 17 martie, propagandista a comentat situația pe canalul ei de Telegram în stilul tradițional pentru Kremlin - cu amenințări și a reamintit că Federația Rusă este o putere nucleară.

"Aș vrea să mă uit la țara care, conform deciziei de la Haga, îl va aresta pe Putin. Ce se va întâmpla în opt minute. Sau cât va dura să zboare către capitala sa", a scris Simonyan, făcând aluzie la "butonul roșu", scrie publicația din Ucraina.

De remarcat este că din anumite motive, ea nu a acordat atenție faptului că atacul nuclear va afecta și persoana arestată, care se va afla în țara atacată de Federația Rusă .

Curtea Penală Internațională a emis vineri un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin, acuzându-l că este responsabil pentru crime de război comise în Ucraina, scrie SkyNews.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult