Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințul Harry face dezvăluiri despre relația cu fratele său, William: „A fost terifiant să-l aud țipând și urlând la mine”

Prințul Harry susține că fratele său, William, a țipat la el atunci când a decis să părăsească Marea Britanie împreună cu Meghan Markle.

Întâmplarea a avut loc în cadrul summitului de la Sandringham, organizat în ianuarie 2020 pentru a discuta despre viitorul ducilor de Sussex și rolul lor în cadrul familiei regale, informează The Sun.

Astfel, chiar în cadrul acelei întâlniri, prințul William ar fi avut o recație agresivă.

„A fost terifiant să-l aud pe fratele meu țipând și urlând la mine”, a declarat Harry într-un documentar despre viața sa și a soției sale.

Mai mult de atât, ducele de Sussex a mai spus că tatăl său Charles a mințit, iar bunica sa, regina, a păstrat tăcerea.

Citește și
Meghan Markle, acuzată de hărțuire. Totul a devenit public înainte de difuzarea interviului cu Oprah
Premiu pentru curaj. Harry și Meghan, apreciați pentru „cutremurul” pe care l-au provocat în familia regală britanică

Totodată, Meghan Markle nu a luat parte la discuție, deoarece nu a fost invitată.

„Imaginați-vă o conversație, o discuție despre viitorul vieții voastre când miza este atât de mare și tu, ca mamă și soție și țintă din multe privințe, nu ești invitată”, a declarat ea.

Harry susține că i s-au prezentat cinci opțiuni atunci, dintre care una presupunea să se implice total, onorându-și îndatoririle regale, iar celelalte cinci îi ofereau o cale „de ieșire”.

„Am ales opțiunea trei, jumătate înăuntru, jumătate afară. Să avem propriile noastre locuri de muncă, dar și să lucrăm în sprijinul reginei. Totuși, a devenit foarte clar, foarte repede, că acel obiectiv nu era în discuție sau în dezbatere”, a declarat el.

Prințul, al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, spune că a părăsit întâlnirea critică „fără niciun plan de acțiune”.

Deși acest lucru a fost „foarte greu”, el susține că partea cea mai rea a fost ceea ce s-a întâmplat cu relația dintre el și prințul William, în vârstă de 40 de ani.

„A creat această ruptură între mine și fratele meu. El este acum de partea instituției și o parte din asta o înțeleg. Aceasta este moștenirea lui, așa că, într-o oarecare măsură, o parte din responsabilitatea sa este supraviețuirea și continuarea instituției”, a spus Harry.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult