Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele imagini din "celula" în care monstrul Josef Fritzl şi-a abuzat fiica timp de 24 de ani

Publicaţia britanică Mirror a reuşit să ajungă în locuinţa lui Josef Fritzl, bărbatul din Austria care şi-a ţinut-o fiica închisă timp de 24 de ani, abuzând-o de peste trei mii de ori. 

Joseph Fritzl şi-a ţinut fiica închisă în pivniţa casei timp de 24 de ani. Austriacul şi-a folosit fiica precum ar fi fost ” proprietatea sa”. În urma relaţiilor incestuase pe care le-a avut cu Elisabeth, aceasta a născut şapte copii.

Jurnaliştii de la The Mirror au primit acces în casa austriacului şi au făcut o serie de fotografii. În imagini se vede "celulă" în care individul şi-a torturat şi abuzat fiica timp de 24 de ani.

Mai multe imagini gasiti aici!

În primii nouă ani ai captivităţii, Fritzl nu a vorbit niciodată cu fiica lui. Cobora în pivniţa de trei ori pe săptămână şi o viola, însă.

Austriacul şi-a închis fiica pe când aceasta avea numai 18 ani. Biata femeie nu a putut să se ridice nicidata în picoare: încăperea devenită “celula” sa nu avea mai mult de 1,5 metri înălţime.

Elisabeth Fritzl a născut primul copil după patru ani, pe o saltea murdară, însoţită numai de un ghid de naştere, o pereche de foarfeci murdare şi câteva scutece.

Fritzl ar putea fi eliberat din închisoare în 2023, dacă o să reuşească să demonstreze că nu mai reprezintă un pericol pentru societate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult