Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele imagini cu bebelușul lăsat de părinți pe banda de bagaje la check-in pentru că nu avea bilet

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incident cu totul ieșit din comun s-a petrecut pe aeroportul israelian Ben Gurion. Doi belgieni și-au lăsat bebelușul pe banda de bagaje de la check-in când au aflat că şi copilul avea nevoie de bilet și oricum riscau să rateze îmbarcarea.

Trebuiau să ajungă la Bruxelles cu avionul unei companii low-cost. În cele din urmă, după multe aventuri, familia reîntregită a pierdut zborul.

Scenă a fost surprinsă imediat ce cuplul belgian şi-a lăsat băieţelul în scoică şi a fugit către verificarea paşapoartelor. Lesne de ghicit, s-a stârnit agitaţie în aeroportul binecunoscut pentru stricteţea măsurilor de securitate.

Cum a fost să vă sune angajaţii de la ghişeul de checking să vă spună ce se întâmplă? Rona Braverman, coordonator: Isterie absolută. Mi-au zis aşa: "E un bebe pe banda de bagaje!". Mi-au explicat rapid situaţia şi încotro au plecat părinţii. Am fugit în direcţia lor, i-am ajuns şi i-am ţinut pe loc. Practic le-am explicat că, întâi de toate, trebuie să-şi recupereze copilul! Discuţia a degenerat în strigăte, eu tot repetând ca, indiferent de circumstanţe, trebuie să-şi ia copilul înapoi. După ce mama a înţeles că nu cedez, şi-a trimis soţul să recupereze copilul.

Deprinşi cu multe situaţii inedite, angajaţii aeroportului Ben Gurion recunosc că povestea i-a şocat.

„N-au încercat măcar să mimeze un "Aoleu, am uitat copilul"? Nu, deloc. Cred că şi-au imaginat că ne forţează mâna să le acordăm tratament special, că le eliberăm bilet şi pentru copil, că redeschidem îmbarcarea ori amânăm decolarea. Părinţi tineri, părinţi ca oricare alţii. Nimic care să iasă în evidenţă. Nu-mi pot explica cum le-a trecut prin cap să facă aşa ceva.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult