Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele imagini cu avionul rusesc doborât în Siria. Rebelii s-au filmat lângă cadavrul pilotului

Rebelii sirieni care au doborât sâmbătă avionul rusesc cu o rachetă antiaeriană portabilă, apoi au ucis pilotul, au publicat primele imagini cu momentul.

Videoclipul dramatic arată cum aparatul Suhoi 25 se prăbușește, după ce a fost lovit în în ​​timp ce efectua un raid asupra rebelilor ce luptă împotriva regimului lui Al-Assad, aliatul Rusiei.

Într-un alt videoclip pot fi văzuți rebeli jubilând lângă epava în flăcări. 

Pilotul a reușit să se catapulteze, dar a fost ucis în timp ce încerca să se opună capturării. 

Într-un alt clip care circulă pe rețelele sociale este arătat un cadavru care ar fi al pilotului, care are fața acoperită de sânge, în timp ce în jurul lui sunt bărbați înarmați. Unul dintre ei strigă: "El este rus!".

Pilotul a fost ulterior identificat de mass media din Rusia ca maiorul Roman Filipov.

O grupare de rebeli din Siria a doborât, sâmbătă, un avion rusesc şi l-a ucis pe pilot. Aparatul Suhoi 25 a fost doborât în nord-vestul Siriei.

Pilotul a avut timp să anunţe că s-a catapultat în zonă aflată sub controlul combatanţilor dintr-o fostă ramură a organizaţiei al-Qaida.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, pilotul a fost capturat şi ucis de rebeli, care i-au prăbuşit aeronava cu un dispozitiv anti-aerian mobil.

Forţele regimului, susţinut de aliaţii ruşi, au lansat în urmă cu o lună o ofensivă pentru a recuceri o parte din provincia controlată în totalitate de rebeli.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult