Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima reacție a lui Meghan Markle, după ce a devenit mamă: „Am cei mai grozavi băieți”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prințul Harry și Meghan Markle, duce și ducesă de Sussex, l-au prezentat public pentru prima oară pe fiul lor, miercuri. Numele bebelușului regal, care s-a născut luni, rămâne, însă, un secret.

 

Cuplul a fost surprins zâmbind și râzând, în timp ce au schimbat câteva cuvinte cu jurnaliștii acreditați să surprind momentul în Sala St. George de la Palatul Windsor, informează Daily Mail.

„Este magic. Este incredibil. Era un vis pentru mine, așa că ultimele zile au fost foarte speciale. Am cei mai grozavi băieți din lume, așa că sunt foarte fericită. Este foarte drăguț, foarte calm”, a declarat Meghan.

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini cu ducii de Sussex și bebelușul lor.

Râzând, prințul Harry a declarat: „Nu știu de unde are aceste trăsături. Toată lumea spune că în primele două săptămâni bebelușii se schimbă atât de mult, încât vrem să monitorizăm întregul proces. Se schimbă în fiecare zi, așa că nu știm cu cine seamănă.”

„Încă încercăm să ne dăm seama (n.r – cu cine seamănă)”, a completat Meghan.

Prințul Harry a fost întrebat și cum se simte să fie părinte. „Este grozav. E incredibil să fii părinte. Au trecut doar două zile și jumătate, dar suntem în al noulea cer.”

Harry a mai precizat că este nerăbător să petreacă „momente prețioase” cu fiul său.

Cuplul a mai fost întrebat și dacă s-au întâlnit cu Regina și cu ducele de Edinburgh. „Ne-am întâlnit cu ducele. A fost atât de drăguț. Va fi un moment drăguț când familia îl va cunoaște”, a continuat Meghan.

Bebelușul, al cărui nume rămâne în continuare necunoscut, este al 7-lea la tron. Totodată el este al 8-lea nepot al Reginei Elisabeta și al patrulea nepot al prințului Charles.

Meghan Markle și prințul Harry au încălcat protocolul regal, astfel că au decis să apară public pentru prima dată la două zile de la venirea pe lume a primului lor copil, spre deosebire de Kate și William, ducii de Cambridge, care au apărut public la doar câteva ore de venirea pe lume a copiilor lor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult