Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președintele turc, Erdogan, cavaler de onoare la nunta fotbalistului Mesut Ozil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Președintele Turciei,  Recep Tayyip Erdogan, a fost cavaler de onoare la nunta fotbalistului german, cu origini turcești, Mesut Ozil.

 

Mesut Ozil a anunţat, în martie, că i-a cerut lui Erdogan să-i fie cavaler de onoare, iar decizia sa a provocat un nou va de critici în Germania, ţara sa natală. Preşedintele turc a ţinut chiar şi un scurt discurs la nuntă. Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol!

Mijlocaşul Mesut Ozil, campion mondial cu echipa de fotbal a Germaniei în 2014, s-a căsătorit vineri cu actriţa Amine Guelşe şi le-a cerut fanilor care vor să trimită cadouri să le doneze unor organizaţii de caritate pentru copiii defavorizaţi.

''Mulţi fani, prieteni şi rude m-au întrebat de dorinţele mele la căsătoria de vineri. Ca fotbalist profesionist sunt într-o postură fericită şi privilegiată. Oricum, îi invit pe toţi cei care sunt doritori şi care pot ajuta să susţină un proiect foarte special apropiat de inimile noastre pe care îl vom susţine cu BigShoe. Amine şi cu mine vom suporta cheltuielile pentru operaţiile de care au nevoie 1.000 de copii. Aş fi fericit dacă în plus, mai multe tratamente în toată lumea vor putea fi realizate'', a declarat Ozil. Ozil, 30 ani, şi Guelşe, 26 ani, fostă miss Turcia 2014, au început o relaţie în 2017. Anul trecut, Mesut Ozil a fost aspru criticat după ce s-a fotografiat alături de preşedintele Turciei, înaintea Mondialului din Rusia. Ozil a asigurat atunci că gestul său nu a avut “nicio intenţie politică” iar apoi și-a anunțat retragerea de la naționala Germaniei. 

Citește și
Ekrem Imamoglu
Reacția opoziției după ce partidul lui Erdogan a reușit să anuleze alegerile din Istanbul

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult