Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Preşedintele Moldovei s-ar fi rănit la coloană în accidentul de duminică. Ce a păţit mama lui

Your browser doesn't support HTML5 video.

Controverse în jurul accidentului în care a fost implicat duminică Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova.

În vreme ce Dodon a transmis încă de duminică seară că a ieşit din spital şi nu are nicio problemă de sănătate în urma accidentului, un important politician din partidul său spune că lucrurile nu stau deloc aşa. Potrivit lui Ion Ceban, şeful consilierilor socialişti din Consiliul Municipal Chişinău, „Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecinețele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un șir de traumatisme, atît la dumnealui, la coloana vertebrală, cît și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală.

Ne rugăm pentru sănătatea familiei prezidențiale, care din fericire a ieșit fără victime din acel accident foarte și foarte dubios. După toate evidențele care reies din imagini, el a fost mai curînd unul înscenat, decît întîmplător și îl tratăm cel puțin ca pe un semnal de avertizare, dacă nu ca pe o tentativă direct la viața și sănătatea șefului statului” a scris Ceban pe Facebook.

Potrivit ProTV Chişinău, mama preşedintelui Dodon, care era în maşină cu el şi cu unul dintre fii şefului statului, este încă internată la Institul de Medicină de Urgenţă. Femeia a suferit o luxaţie de cot şi rămâne sub supravegherea medicilor.

Şi şoferul furgonetei care a lovit maşina preşedintelui Moldovei în apropierea localităţii Străşeni se află la spital, starea lui fiind gravă, dar stabilă. Bărbatul de 40 de ani a suferit o comoţie cerebrală acută.

Citește și
accident igor dodon
Susţinătorii preşedintelui Moldovei spun că accidentul ar fi fost un atentat

Conform anunţului oficial, Igor Dodon şi fiul său au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost externaţi duminică seara. Pe pagina sa de Facebook, preşedintele a scris că atât el, cât şi membri familiei sale se simt bine.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult