Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Presa ucraineană: Rușii au lansat un videoclip cu „mărturisirea” tatălui „suspectei” de uciderea fiicei lui Dughin

Propagandiștii ruși continuă să „sculpteze” povestea despre presupusa asasină al fiicei ideologului de la Kremlin Aleksandr Dughin, Daria Natalia Vovk, scrie publicația ucraineană Obozrevatel.

De această dată au lansat un videoclip cu o presupusă „mărturie” a tatălui „suspectei”.

Clipul a fost distribuit de mass-media rusă. Bărbatul din filmare a spus că, odată cu începutul războiului din Ucraina, „fiica” ar fi plecat în Franța cu copilul ca refugiat, dar nu i-a plăcut acolo. „Apoi s-a întors în Polonia și de acolo în Ucraina”, a spus el. În plus, bărbatul a spus că „fiica sa” nu era înscrisă în regimentul „Azov” și nu a participat la operațiunea antiteroristă din Donbas.

"Obișnuia să lupte în Forțele Armate. Apoi s-a hotărât și a plecat", a spus el, adăugând că o decizia a fost legată de starea ei de sănătate.

„Tatăl” a spus că ea l-a sunat ultima dată din Lituania și că nu știe cum a ajuns „fiica” lui în Rusia.

Citește și
vladimir putin, rusia
Vladimir Putin denunţă o ''crimă josnică, plină de cruzime'' după atentatul împotriva fiicei lui Dughin

Reamintim că în seara zilei de 20 august, în suburbiile rusești ale Moscovei, a fost aruncată în aer mașina fiicei filozofului și ideologului rus al „lumii rusești” Aleksandr Dughin - Daria Dughin. Ea a murit pe loc.

Dorind să-și demonstreze capacităţile de investigaţie, Rusia a anunţat că ar fi identificat-o pe autoarea atentatului: o ucraineancă de 43 de ani, Natalia Vovk, care ar fi plasat 400 de grame de TNT sub scaunul şoferului şi, după detonarea dispozitivului, ar fi fugit în Estonia. Ar exista și imagini cu ea în vamă, susţin autorităţile ruse.

Până acum, Estonia nu a primit însă o solicitare oficială din partea autorităților ruse privind extrădarea Nataliei Vovk.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult