Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Presa ucraineană: Ministrul Șoigu, responsabil de invadarea Ucrainei, conectat la aparate după un infarct

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, ar fi conectat la aparate la Tepraie Intensivă, după ce a suferit un infarct masiv, care nu a intervenit însă din cauza naturale, scrie presa ucraineană, care îl citează pe Leonid Nevzlin.

”Șoigu a ieșit din joc, poate devine handicapat dacă supraviețuiește. Brusc a făcut infarct masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate. Se zvonește că un atac de cord ar fi putut avea loc nu din cauze naturale”, a scris Leonid Nevzlin pe Facebook, citând ”sursele mele de la Moscova”.

 

Nevzlin, fost proprietar al Yukos, se află în Israel după ce a fost condamnat la închisoare pe viață în Rusia.

Informații despre infarctul suferit de Șoigu, coordonatorul invaziei ruse din Ucraina, au apărut încă de acum aproape o lună de zile.

Citește și
videoconferinta putin
VIDEO Imagini ciudate cu Serghei Șoigu. Cum încearcă presa rusă să dezmintă dispariția lui

Serghei Șoigu, unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Vladimir Putin, a avut ultima apariție publică pe 11 martie. Absența sa din media este cu atât mai de neînțeles- pe lângă faptul că este șeful operațiunilor militare ale Kremlinului în Ucraina, cu cât Șoigu era un personaj extrem de activ și atent cu imaginea sa pe rețelele sociale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult