Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Presa internațională: ”Vladimir Putin și-a dus prietenii într-un club de striptease erotic deținut de fosta sa amantă”

Președintele rus, în vârstă de 70 de ani și prietenii săi din fostul bloc sovietic au încercat să își consolideze relațiile, care au fost tensionate din cauza războiului din Ucraina, scrie The Sun.

Grupul a fost dus cu un autobuz VIP la club de stripteaase din Sankt Petersburg, relatează site-ul rus de investigații Project Media și ziarul Kommersant, conform The Sun.

Centrul din Leningrad este deținut în majoritate de fosta sa iubită Svetlana Krivonogikh , 47 de ani, o fostă menajeră, care este acum una dintre cele mai bogate femei din Rusia care deține un imperiu bancar și imobiliar, spune Project Media.

Liderii Armeniei, Azerbaidjanului și Kazahstanului s-au numărat printre cei găzduiți de Putin la sediul Centrului din Leningrad.

De asemenea, sursele citate informează că Putin le-ar fi oferit apoi fiecăruia dintre cei opt lideri aflați în vizită bijuterii din aur, alb și galben, „inele ale puterii”.

„Pe scenă sunt spectacole erotice cu acrobații, dansuri de satir pe jumătate goale și o fată întinsă în pat îmbrăcată doar într-un neglije”, mai informează The Sun.

Liderii pe care i-a găzduit sunt toți din Comunitatea Statelor Independente, o confederație liberă de națiuni care au făcut parte odată din Uniunea Sovietică.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult