Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Presa din Rusia: Kremlinul se pregătește să declare legea marțială, iar primarul capitalei a anunțat ziua de luni, liberă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Situația din Rusia evoluează, iar informațiile se succed cu repeziciune. Potrivit presei ruse, Kremlinul se pregătește să declare legea marțială, iar primarul capitalei tocmai a anunțat că ziua de luni, 26 inie, va fi liberă.

Cu alte cuvinte, oamenii să facă bine să stea în case. Unități avansate ale grupării Wagner se apropie tot mai mult de Moscova. Dacă nu se întâmplă ceva ieșit din comun ori dacă armata rusă nu intervine nimicitor, oamenii lui Prigojin vor ajunge în capitală în cursul serii.

Autoritățile din regiunile străbătute de convoaiele Wagner au încercat să pună opreliști mercenarilor: au instalat baricade în drumul lor, au spart chiar asfaltul pe autostrada care duce la Moscova, dar blindatele lui Prigojin au ocolit gropile şi au trecut mai departe.

Analiștii occidentali speculează că trupele care protejează Moscova sunt slab pregătite și nu au echipamente suficiente. Majoritatea sunt membri ai poliției. Sunt totuși și unități speciale considerate loiale lui Putin și ministerului rus al Apărării.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult