Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Preot italian, şantajat de 3 români cu un film. Suma uriaşă pe care i-au cerut-o

Scandal în regiunea Trentino Alto-Adige din Italia, după ce un preot a apelat la poliţie.

Potrivit TrentoToday, Ezio Seppi, preot paroh în regiunea Vallagarina, ar fi fost şantajat de 4 români – un bărbat şi două femei – care i-ar fi cerut 20.000 de euro în schimbul unei înregistrări compromiţătoare. Anchetatorii spun că prelatului i s-a transmis că a fost filmat în timp ce avea relaţii sexuale „violente” cu cele două femei – dar carabinierii cred că filmul nici măcar nu exista.

Chiar şi aşa, Seppi s-a adresat oamenilor legii după ce a plătit o primă tranşă de 10.000 de euro, iar apoi i s-au cerut din nou bani. Mai mult, ancheta a descoperit o gaură mult mai mare în conturile parohiei – 170.000 euro – astfel că e posibil ca suma cerută de şantajişti să fi fost mai mare decât anunţase preotul iniţial. Prelatul a fost suspendat temporar, până la finalizarea anchetei.

Românul care a pus la cale şantajul a fost prins de carabineri chiar când venea să primească o parte din bani iar acum este în arest preventiv. Avocatul său susţine că el era doar un curier pentru o a treia femeie implicată în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult