Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premiera filmului „Frozen 2”. Cinefilii se așteaptă la încasări de peste 100 de milioane

Your browser doesn't support HTML5 video.

Filmul de animaţie Frozen 2 nu a ajuns încă pe marile ecrane, dar cinefilii se aşteaptă deja la încasări de peste 100 de milioane în primul weekend de la lansare.

Pelicula a avut premiera mondială în Cetatea Filmului, în prezenţa actorilor care şi-au împrumutat vocile Elsei, Annei, lui Kristof sau lui Olaf, omul de zăpadă vorbitor şi foarte sensibil. Regatul de Gheaţă, partea a doua, va avea premiera în România pe data de 22 noiembrie.

Regatul de Gheaţă, partea a doua, a avut premiera mondială în Hollywood, iar pe covorul roşu au păşit toţi actorii şi actriţele care dau viaţă îndrăgitelor personaje. Actriţa Kristen Bell, cea care o interpretează pe Anna, spune că mica prinţesă i se aseamănă în multe privinţe.

Kristen Bell, actriţă: „I-am întrebat pe regizori dacă pot să o fac pe Anna să-mi semene mai mult. Să fie acel personaj pe care mi-l doream să-l văd când aveam 10 ani. O prinţesă Disney fără prea multă prestanţă, împiedicată, care are încredere în toată lumea din jur, pentru că iubirea e superputerea ei.”

Acţiunea noului film are loc la trei ani de la evenimentele din prima parte. Elsa, Anna, Kristof, Olaf şi renul Sven pleacă într-o călătorie în nordul îndepărtat, pentru a descoperi sursa puterilor magice ale Reginei Zăpezilor.

Citește și
Nicolas Cage - 3
Nicolas Cage și-a schimbat complet înfățișarea. Cum arată acum actorul. FOTO

Sterling K. Brown, actor: „Pare că (în film, n.r.) sunt mai multe tabere şi aceste tabere trebuie să lucreze împreună pentru binele comun.”

Alfred Molina, actor: „Filmele ca acesta au puterea de a vindeca multe dintre diviziuni şi pot să-i facă pe oameni să se conecteze unii cu ceilalţi într-un anumit fel.”

Pentru unele dintre vedetele care şi-au împrumutat vocea personajelor din film, cei mai importanţi critici au fost propriii lor copii, prezenţi şi ei la premieră mondială.

Josh Gad, actor: „Eram atât de speriat. Mai mult decât de recenzii, mi-e teamă de ceea ce spun fiicele mele despre filmele în care joc. Uneori sunt... "Nu. Nu, tati". Cea mai mare se uită la mine după ce s-a terminat şi zice "tati...". Şi eu nu ştiu dacă e de bine sau de rău.”

În România, premiera filmului Frozen 2 va avea loc pe 22 noiembrie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult