Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pregătiri la Casa Albă pentru un fastuos dineu, în cinstea premierului Australiei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Preşedintele Donald Trump și Prima Doamnă a Americii, Melania, se pregătesc pentru un fastuos dineu de stat, care va fi oferit, vineri seară, premierului australian Scott Morison și soției acestuia, Jenny.

Va fi un dineu în aer liber, în Grădina trandafirilor de la Casa Albă.

Acesta va fi abia al doilea dineu de stat, după ce Donald Trump a devenit preşedinte. I-a mai făcut aceeaşi onoare preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, anul trecut.

Meniul a fost dezvăluit, pentru presă, doar în parte: ravioli cu topinambur, în deschidere, limbă de mare, un peşte marin, la felul principal şi tartă de mere la desert. Delicii cae vor fi servite la mesele decorate, în onoarea oaspeților, în verde și galben, culorile naționale ale Australiei, încă de la sfârșitul secolului al 19-lea.

Aranjamentele florale sunt făcute cu trandafiri galbeni de California şi floarea unui arbust din Australia, tot de culoare galbenă, care este simbolul naţional al ţării de la antipozi.

Grupuri muzicale ale armatei au misiunea de a se ocupa de antreul mesenilor.

Joi seară, la sosirea la Washington, premierul australian Scott Morison a spus că a venit să întărească o prietenie veche de un secol între Statele Unite şi Australia. Cei doi lideri vor discuta în principal despre chestiuni de apărare şi despre colaborare economică bilaterală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult