Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poziția incredibilă în care a rămas blocată o femeie când încerca să-și recupereze telefonul. ”N-am văzut niciodată așa ceva”

O tânără a petrecut ore întregi prinsă cu capul în jos după ce s-a strecurat între doi bolovani pentru a-și recupera telefonul mobil care i-a căzut în timpul unei drumeții în Australia.

Femeia - numită în rapoartele salvatorilor ca Matilda Campbell - se plimba în regiunea Hunter Valley din New South Wales la începutul acestei luni, când a căzut în crăpătura de trei metri, dintre doi bolovani uriași, scrie BBC.

A fost începutul unei intervenții de șapte ore a serviciilor de urgență, care au vorbit apoi despre o salvare „provocatoare” - inclusiv prin mutarea mai multor bolovani foarte mari.

Și, chiar și după ce au reușit să scoată o piatră de 500 kg din drumul spre femeie, au trebuit totuși să descopere apoi cum să o scoată totuși dintre stânci pe femeia care era de acum blocată sub forma unui „S”.

Citește și
salvata
O tânără din Botoșani care voia să se sinucidă a fost salvată la limită de un bărbat care trecea prin zonă

„În cei 10 ani ai mei ca paramedic de salvare, nu am întâlnit niciodată o misiunea ca aceasta, a fost o provocare, dar incredibil de plină de satisfacții”, a declarat Peter Watts, un paramedic de ambulanță din New South Wales.

”Ne-am gândit cu toții - cum ai ajuns acolo?!? Și cum o vom scoate?!?”

Femeia stătea deja cu susul în jos de mai bine de o oră înainte de sosirea salvatorilor, încercările inițiale ale prietenilor ei de a o elibera rămânând fără succes.

Fotografiile distribuite apoi de serviciul de ambulanță o arată atârnând între bolovani, precum și eforturile complicate de a menține zona stabilă, deoarece serviciile de urgență au încercat să creeze un gol suficient de mare pentru a o elibera.

Ulterior, paramedicul Watts a descris-o pe tânără drept „un soldat”, într-un interviu acordat ABC din Australia: „Ne-am gândit cu toții, cum ai ajuns acolo jos – și cum o vom scoate afară?”. Incredibil, femeia salvată a rămas doar cu zgârieturi și vânătăi minore, a transmis Ambulanța NSW.

Ea nu a reușit, însă, să-și mai recupereze telefonul. „Mulțumesc echipei care m-a salvat, voi sunteți literalmente salvatori de vieți”, a scris tânăra într-un mesaj online.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult