Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poza pe care și-a făcut o tânără șoferiță în trafic, înainte să producă o tragedie pe șosea. Ce au aflat ulterior polițiștii

Poliția a făcut publică fotografia pe care o o tânără șoferiță și-a făcut-o la volan, cu doar câteva momente înainte să producă un accident mortal.  

În imagine, Amber Potter (23 de ani) apare cu limba scoasă, făcând cu ochiul, în timp ce se afla în trafic. Câteva momente mai târziu, în timp ce analiza fotografia, tânăra din Anglia a lovit mortal un bărbat de 64 de ani, care se afla pe scuter. Accidentul a avut loc în 2021, iar tânăra a recunoscut ulterior că a condus imprudent, iar în urmă cu câteva zile, la finalizarea procesului, a fost condamnată la 3 ani și 9 luni de închisoare.

Bărbatul își cumpărase scuterul chiar în acea zi și a murit pe loc, după ce a fost lovit, relatează BBC.

După ce i-au analizat telefonul, anchetatorii au stabilit că în timpul călătoriei sale de la Glastonbury până în Somerset, tânăra și-a făcut mai multe selfie-uri, a vorbit pe Facebook Messenger și a trimis mesaje text și audio. De asemenea, polițiștii au concluzionat că tragedia s-a produs doar din cauza faptului că aceasta nu a putut identifica un pericol în timp util.

La momentul audierilor, Amber Potter, care avea 20 de ani la momentul producerii accidentului, a negat că a folosit telefonul și a spus că scuterul „a venit de nicăieri” și nu a mai avut timp să reacționeze.

Soția victimei a făcut o declarație sfâșietoare în instanță, afirmând că pierderea soțului ei i-a făcut viața insuportabilă, l-a lăsat pe fiul adolescent fără tată și pe mama acestuia de 97 de ani cu inima frântă.

Într-o declarație, familia victimei a spus: „Pierderea lui Dave a devastat total familia noastră. Nu o vom ierta niciodată pe Amber Potter pentru acțiunile ei egoiste din acea noapte și pentru comportamentul ei după accident și suntem dezamăgiți de sentință. Poate că acum își va da seama că viața nu se învârte în jurul rețelelor sociale, nu trebuie să trimiți acel mesaj sau să faci poze. Când te urci la volanul mașinii tale ești responsabil pentru acțiunile tale și, dacă nu, trebuie să accepți consecințele.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult