Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea șocantă a băiețelului care pretinde că este Prințesa Diana reîncarnată. „Uite! Sunt eu când eram prințesă”

Billy Campbell, fiul lui David Campbell, personalitate a televiziunii australiene, se pare că a început să pretindă că este Prințesa Diana când avea doi ani și că își poate aminti unele momente pe care le-a trăit ca prințesă.    

Personalitatea de televiziune australiană David Campbell a vorbit pentru prima oară în 2019 despre afirmația bizară a fiului său Billy, scrie Daily Star.

Scriind în revista Stellar Magazine în 2019, David a spus că Billy a început să susțină prima oară că este Lady Di când avea doar doi ani. Se pare că a rămas convins de acest lucru și câțiva ani mai târziu.

Tatăl a descris articolul ca fiind cel mai „ciudat” pe care l-a scris vreodată, explicând că totul a început când cineva i-a dat soției sale Lisa o carte cu Diana pe copertă.

Billy, în vârstă de doi ani, a arătat cu degetul spre imagine și a dat un răspuns straniu: „Uite! Sunt eu când eram prințesă”.

Citește și
jaf bijuterii
Un bijutier celebru din Sydney, acuzat că ar fi orchestrat un jaf de 2,8 milioane de dolari chiar asupra magazinului său

Și mai ciudat este că Billy părea să-i cunoască și pe Prinții William și Harry.

David a scris că fiul său a început să vorbească despre „cei doi băieți ai lui”. El a spus: „Când a fost întrebat ce băieți, copilul nostru, atunci în vârstă de trei ani, spunea 'fiii mei'. Ok... ciudat, dar sigur, amice”.

Și acesta nu este sfârșitul poveștii.

David a spus că fiul său i-a spus unui prieten scoțian al lor că el era Diana și a explicat că „obișnuia să meargă la un castel în acea țară minunată în kilt”. Castelul avea „unicorni pe el” și a spus că „se numea Balmoral”.

David a scris: „Unicornul este animalul național al Scoției și sunt unicorni pe pereți, de unde să știe el asta?”.

Cel mai înfricoșător moment a fost atunci când Billy a povestit despre moartea Dianei din 1997. După ce i s-a arătat o altă imagine, băiețelul a spus: „Apoi, într-o zi, am auzit sirenele și nu am mai fost prințesă”.

David a întrebat: „Iată un copil care nu știe nimic despre monarhie. Cum a putut?”.

În încheierea rubricii, el a spus: „Va crește Billy și nu-și va aminti niciodată acest lucru? Ar putea fi el de fapt esența reîncarnată a Prințesei Poporului?”.

De la declarația din 2019 se pare că băiatul nu a mai spus nimic despre reîncarnarea sa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult