Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea adolescentei cu dizabilități care a fost răpită de teroriștii Hamas în timp ce se afla la ”festivalul groazei”

O adolescentă cu dizabilități, în vârstă de 17 ani, se numără printre cele peste 150 de persoane captive în mâinile teroriștilor Hamas, relatează The Times of London, citat de Insider.

Rut Perez, fata de 17 ani care suferă de distrofie musculară, participa la festivalul Supernova de lângă granița cu Gaza, alături de tatăl și sora ei, când militanții Hamas au masacrat peste 260 de participanți.

Incapabilă să meargă, să vorbească și dependentă în totalitate de familia ei care o hrănește prin intermediul unui tub, Rut Perez a vrut să fie prezentă la festival pentru a „comunica prin muzică”.

„Nu am văzut-o niciodată mai fericită, dansând în scaunul ei cu rotile. Era atât de fericită”, a mărturisit sora tinerei, Yamit, pentru The Times.

Yamit însă nu știe dacă tatăl și sora ei sunt în viață.

Citește și
Lindsey Graham iran
Americanii avertizează Iranul: "Dacă escaladați războiul, venim după voi". Se poate cere o acțiune militară comună cu Israel

„Îî implor pe Hamas să-l lase pe tatăl meu să aibă grijă de ea. El este singurul care știe de ce are nevoie”, a mai spus Yamit.

Captivi în mâinile teroriștilor Hamas

155 de persoane, israelieni dar și străini, inclusiv patru români, se află în mâinile teroriștilor Hamas. Autoritățile de la Tel Aviv spun că au anunțat toate familiile celor dispăruți.

Deocamdată nu este clar cum vor fi ajutați acești oameni, între care se află copii și persoane bolnave, care au nevoie urgentă de medicamente.

Rudele sunt disperate și cer guvernului să ia măsuri. Numărul mare de ostatici ridică dificultăți fără precedent pentru ofensiva terestră, iar experții sunt pesimiști în privința șanselor de a-i recupera teferi pe captivi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult